Issue #78

Problem in using provided and required interfaces in multiple diagrams

Added by Jack Smith almost 6 years ago. Updated almost 6 years ago.

Status:FeedbackStart date:12 November 2012
Priority:MediumDue date:15 November 2012
Assignee:Christophe Malgouyres% Done:

0%

Category:-
Target version:-

Description

Hi,

It appears that one cannot show provided and required interfaces relationship in multiple diagrams. I am using Modelio ver 2.2.0 in Ubuntu 12.04 (x86).

I have documented this problem in the forum discussion: http://www.modelio.org/forum/7-general-help/1261-problem-in-using-provided-and-required-interfaces-in-multiple-diagrams.html

Thanks.

Rover

History

#1 Updated by admin admin almost 6 years ago

  • Project changed from Java application to Modeling Wizard

#2 Updated by Etienne Brosse almost 6 years ago

  • Due date set to 15 November 2012
  • Status changed from New to Resolved
  • Target version set to 4.0.09

#3 Updated by Jack Smith almost 6 years ago

Hi,

I have just downloaded 2.2.1 + ModelingWizard_4.0.09.jmdac and recreated the test scenario from scratch and still seeing the same problem – that is the minute the same interfaces (required and provided) are mentioned in another diagram in the same project, the previously linked artefacts disappear from the diagram.

Can you advise how I could model the same required and provided interfaces in more than one diagram?

Thanks.

Jack

#4 Updated by Etienne Brosse almost 6 years ago

  • Status changed from Resolved to Feedback

Still available with latest Modelio 2.2.1

#5 Updated by admin admin almost 6 years ago

  • Project changed from Modeling Wizard to Modelio 2
  • Assignee set to Christophe Malgouyres
  • Target version deleted (4.0.09)

Also available in: Atom PDF